Το ελληνικό γιαούρτι αποτελεί πηγή θρεπτικών συστατικών, καθώς παρασκευάζεται από φρέσκο γάλα το οποίο πήζει και ζυμώνεται με τη βοήθεια καλών βακτηρίων.

Το γιαούρτι, απαραίτητο στο καθημερινό διαιτολόγιο μικρών και μεγάλων, αποτελεί μια πολύτιμη και εύπεπτη τροφή με υψηλή βιολογική αξία.

Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, φώσφορο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και πρωτεΐνες και βοηθά, μεταξύ άλλων, στη σωστή ανάπτυξη των παιδιών, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην καλύτερη λειτουργία του εντερικού συστήματος και γενικότερα στη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού.

Δείτε αναλυτικά τα οφέλη από την κατανάλωση ελληνικού γιαουρτιού για την υγεία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!