ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τι είπε η Μ.Θεοδωρίδου για τον εμβολιασμό μετά από στενή επαφή με κρούσμα η νόσηση

Τι είπε η Μ.Θεοδωρίδου για τον εμβολιασμό μετά από στενή επαφή με κρούσμα η νόσηση

Απάντηση σε δύο ερωτήματα που απασχολούν πολλούς πολίτες έδωσε η Μαρία Θεοδωρίδου κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Ερωτηθείσα αν έχει καμία επίπτωση στην υγεία κάποιου ο εμβολιασμός με την τρίτη δόση ενώ νοσεί με κορωνοϊό χωρίς συμπτώματα, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών ήταν κατηγορηματική, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία επίπτωση.

Για το αν μπορεί κάποιος να εμβολιαστεί ενώ έχει έρθει σε στενή επαφή με κρούσμα από μία έως πέντε ημέρες πριν από τον εμβολιασμό, η Μ. Θεοδωρίδου απάντησε πως πολύ σημαντικό είναι το προφίλ του ανθρώπου και το ιιικό φορτίο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν δεν υπάρχουν συμπτώματα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τον εμβολιασμό», κατέστησε πάντως σαφές, προσθέτοντας: «Αν έχετε μόνο έναν βήχα και έχετε κάνει τα τεστ που είναι αρνητικά, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα να εμβολιαστείτε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.