ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εμβολιάστηκε με Pfizer λίγες ημέρες πριν χάσει το παιδί της η 36χρονη έγκυος από τη Θεσσαλονίκη

Είχε παρουσιαστεί ως «ανεμβολίαστη»

Εμβολιάστηκε με Pfizer λίγες ημέρες πριν χάσει το παιδί της η 36χρονη έγκυος από τη Θεσσαλονίκη

«Σημαία» είχαν κάνει οι «ειδικοί» και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ την περιπέτεια υγείας μιας 36χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη, η οποία νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχασε χθες το παιδί της.

Η γυναίκα παρουσιαζόταν εδώ και ημέρες ως ανεμβολίαστη, παρόλα αυτά λίγες ημέρες πριν κολλήσει κορωνοϊό είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer. Πιο συγκεκριμένα, την Παραμονή των Χριστουγέννων έκανε την πρώτη δόση της Pfizer ενώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς εμφάνισε έντονα συμπτώματα και πολύ χαμηλό οξυγόνο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως η 36χρονη γυναίκα γέννησε χθες με καισαρική, ενώ βρίσκονταν μόλις στην 22η εβδομάδα της κύησής της και άμεσα διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ καθώς νοσούσε από κορωνοϊό. Στη συνέχεια διασωληνώθηκε και το βρέφος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών. Τελικώς, χθες το μεσημέρι, το βρέφος κατέληξε λόγω της προωρότητάς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.