ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εύβοια: Νεκρός με χτυπήματα στο κεφάλι εντοπίστηκε 40χρονος σε χωματόδρομο κοντά στο σπίτι του

Ο άτυχος 40χρονος αγνοούνταν από την Τρίτη

Εύβοια: Νεκρός με χτυπήματα στο κεφάλι εντοπίστηκε 40χρονος σε χωματόδρομο κοντά στο σπίτι του

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής για έναν αγνοούμενο 40χρονο, καθώς εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου σε ένα χωματόδρομο στην περιοχή της Λιχάδας της Εύβοιας.

Σύμφωνα με το eVima, ο άτυχος άντρας έφερε χτυπήματα στο κεφάλι σε χωματόδρομο που βρίσκεται 100 μέτρα από το σπίτι του, μέσα σε πευκώδη περιοχή, ενώ τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περασμένη Τρίτη 1 Φεβρουαρίου.

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό του, ήταν σε εξέλιξη όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 40χρονος το πρωί της Τρίτης είχε πάει στην Ιστιαία για να κάνει το εμβόλιο κατα του κορωνοϊού, ωστόσο από εκείνη την ώρα και μετά χάθηκαν τα ίχνη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φως στα αίτια του θανάτου πρόκειται να ρίξει η νεκροψία/ νεκροτομή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.