Το τοστάκι είναι ό,τι πιο εύκολο μπορείς να φτιάξεις όταν σε πιάσει πείνα από το πουθενά ή πνίγεσαι στις υποχρεώσεις και δεν έχεις χρόνο να μαγειρέψεις. Η τοστιέρα από την άλλη είναι ό,τι πιο δύσκολο να καθαρίσεις, καθώς όση ώρα και να τρίβεις το λιωμένο τυρί συνήθως δεν λέει να φύγει. Και αν σού λέγαμε ότι μπορείς να τη διατηρήσεις καθαρή χωρίς καν να πιάσεις στα χέρια σου σφουγγάρι και απορρυπαντικό;
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις ένα κομμάτι αντικολλητικού χαρτιού κάτω από το τοστάκι σου και ένα από πάνω. Μόλις το σνακ σου ψηθεί, πετάς το χαρτί και ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Εάν πάλι θέλεις να ακολουθήσεις την πεπατημένη και να καθαρίσεις μετά την τοστιέρα, θα σού προτείναμε μόλις τελειώσεις με το τοστ, να βγάλεις τη συσκευή από την πρίζα και όσο είναι ακόμα ζεστή, να τοποθετήσεις με προσοχή δύο βρεγμένα φύλλα χαρτιού κουζίνας στις πλάκες.
Κλείσε ελαφρώς την τοστιέρα, «κλειδώνοντας» την πάνω πλάκα στην ειδική εσοχή, και άφησε τους υδρατμούς να κάνουν τα μαγικά τους και να μαλακώσουν τα υπολείμματα τροφών. Μετά από λίγα λεπτά, άνοιξε την τοστιέρα, αφαίρεσε τα χαρτιά, σκούπισε τις πλάκες με ένα καινούριο κομμάτι χαρτί και είναι σίγουρο ότι θα λάμπει σαν καινούρια.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.