Το ανοιχτήρι για τις κονσέρβες είναι ένα από αυτά τα gadgetάκια που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας, αλλά ελάχιστοι χρησιμοποιούμε. Είναι κάπως… άσχημο και δύσκολο στη χρήση. Ειλικρινά ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί θεωρείται must σε κάθε κουζίνα, αφού λίγες είναι οι φορές που αγοράζουμε κονσέρβες πια. Όλα αυτά μέχρι που μάθαμε μια ιδιαίτερη «μυστική» χρήση του!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thekitchn.com, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να ανοίξουμε τις πλαστικές συσκευασίες διαφόρων προϊόντων. Ξέρεις για ποιες λέμε: Για εκείνες που είναι φτιαγμένες να «επιζήσουν» μετά από πυρηνική έκρηξη και δεν ανοίγουν ούτε με ψαλίδι, ούτε με κουζινομάχαιρο (ναι το έχουμε δοκιμάσει!). Ε λοιπόν ανοίγουν πανεύκολα με το ανοιχτήρι κονσέρβας! Πώς; Δες εδώ
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.