ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θετική στον κορωνοϊό αστυνομικός στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Τέθηκε σε καραντίνα

Θετική στον κορωνοϊό αστυνομικός στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Τέθηκε σε καραντίνα

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε αστυνομικός που υπηρετεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η νεαρή κοπέλα, που υπηρετεί στο τμήμα Διαβατηρίων του αερολιμένα των Σπάτων στην ομάδα που είναι επιφορτισμένη με τον επαναπατρισμό Ελλήνων από το εξωτερικό βρέθηκε θετική στον Covid 19 μετά από τυχαίο έλεγχο καθώς δεν είχε συμπτώματα.

H 27χρονη αστυνομικός έχει τεθεί σε καραντίνα και μαζί και όσοι συνάδελφοι της υπηρετούσαν στην ίδια βάρδια μετά την ιχνηλάτιση των επαφών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στους αστυνομικούς του αεροδρομίου επικρατεί αναστάτωση ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Νοτιοανατολικης Αττικής ο οποίος υπηρετεί στο αεροδρόμιο Γιώργος Καλλιακμάνης τονίζει ότι έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ζητώντας τη λήψη μέτρων ενώ επισημαίνει πως «έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι ο Έλληνας αστυνομικός δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει σπίτι, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τη διασφάλιση και γι’ αυτί υπάγεται στις πρώτες ομάδες κινδύνου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.