ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λευκορωσία: Ούτε ένας νεκρός από κορωνοϊό – Δηλώσεις του προέδρου Αλεξάντερ Λουκασένκο

Λευκορωσία: Ούτε ένας νεκρός από κορωνοϊό – Δηλώσεις του προέδρου Αλεξάντερ Λουκασένκο

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο διαβεβαίωσε σήμερα ότι κανείς δεν έχει πεθάνει στη χώρα του από τον κορωνοϊό, παρά τους 29 νεκρούς που έχουν αναφερθεί με τις αιτίες όμως να είναι άλλες ασθένειες.

«Οι άνθρωποι φοβούνται και θέλω επομένως να τους πω το εξής: στη χώρα μας, ούτε ένας δεν έχει πεθάνει από τον κορωνοϊό. Ούτε ένας!», είπε σύμφωνα με το απομαγνητοφωνημένο κείμενο των δηλώσεων που έκανε σε μια συνεδρίαση, το οποίο αναρτήθηκε στον ιστότοπο της προεδρίας.

«Πέθαναν από διάφορες χρόνιες ασθένειες από τις οποίες έπασχαν», συνέχισε ο Λουκασένκο, κάνοντας λόγο για «καρδιακή ανεπάρκεια», «αναπνευστική ανεπάρκεια» και «διαβήτη».

Οι διαβητικοί και οι καρδιοπαθείς ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου και μπορεί να νοσήσουν βαριά από τον κορωνοϊό.

Ο Λουκασένκο υποστήριξε επίσης ότι «κανείς δεν θα πεθάνει από τον κορωνοϊό στη χώρα μας» επειδή «έχουμε ήδη βρει συνδυασμούς φαρμάκων για να σώσουμε τους ανθρώπους».

Η Λευκορωσία δεν έχει λάβει μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, ούτε έχει διακόψει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου λόγω της επιδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Σάββατο, ο ΠΟΥ προειδοποίησε ότι η επιδημία επιταχύνεται με γοργούς ρυθμούς, κάνοντας λόγο για διπλασιασμό των κρουσμάτων κάθε δύο με τρεις ημέρες και συνέστησε να ληφθούν μέτρα καραντίνας και να απαγορευτούν οι μεγάλες συγκεντρώσεις και οι αθλητικοί αγώνες. Ο πρόεδρος ωστόσο δηλώνει ότι προτεραιότητά του είναι η εύθραυστη οικονομία της χώρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.