ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Κωνσταντινούπολη: Μολύνθηκαν από κορωνοϊό 443 υπάλληλοι του δήμου – Έκκληση για πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας

Κωνσταντινούπολη: Μολύνθηκαν από κορωνοϊό 443 υπάλληλοι του δήμου – Έκκληση για πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας

Ο Μητροπολιτικός Δήμος της Κωνσταντινούπολης (İBB) ανακοίνωσε ότι 433 υπάλληλοί του έχουν μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό.

Έκκληση για απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού

Ο δήμαρχος Εκρέμ Ιμάμογλου προέτρεψε για άλλη μια φορά την κυβέρνηση να επιβάλλει πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας, αντί για μερική απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου Μουράτ Ονγκιούν ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι ένας από τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες μεταφορών του δήμου έχασε τη ζωή του εξαιτίας της COVID-19, της ασθένειας που προκαλεί ο κορωνοϊός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δυστυχώς (…) ο αριθμός των μελών του προσωπικού των οποίων τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ επέστρεψαν θετικά έφτασε τα 433. Δυστυχώς χάσαμε τον συνάδελφό μας Αχμέτ Χακάν Φενερτζί ο οποίος εργαζόταν στις υπηρεσίες μεταφορών», ανέφερε μέσω Twitter o εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου της Κωνσταντινούπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.