ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Κορωνοϊός: Άνδρας είναι θετικός εδώ και 40 ημέρες και όμως… δεν έχει παρουσιάσει ακόμα συμπτώματα

Κορωνοϊός: Άνδρας είναι θετικός εδώ και 40 ημέρες και όμως… δεν έχει παρουσιάσει ακόμα συμπτώματα

Μια αξιοπερίεργη περίπτωση υπάρχει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο. Ένας 50χρονος άνδρας που ήταν από τους εκδρομείς στους Αγίους Τόπους είναι θετικός στον κορωνοϊό εδώ και 40 ημέρες, όμως μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα του ιού.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα αποτελεί μία από τις μόλις τρεις περιπτώσεις ασθενών που έχουν μέχρι σήμερα καταγραφεί στη χώρα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο 50χρονος διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν από 40 ημέρες και συνεχίζει μέχρι σήμερα να νοσεί, αφού και τα τέσσερα τεστ που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα βγαίνουν θετικά.

Είχε ταξιδέψει με τους υπόλοιπους εκδρομείς στα Ιεροσόλυμα και εμφάνισε συμπτώματα μία εβδομάδα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για 10 ημέρες.

Έκτοτε μέχρι και σήμερα, ένα μήνα μετά το εξιτήριό του, κάνει κάθε εβδομάδα το τεστ και κάθε φορά βγαίνει θετικός στον κορωνοϊό.

«Δεν μας έχουν δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση. Μας είπε μια γιατρός ότι είναι η τρίτη περίπτωση σε όλη την Ελλάδα που συνεχίζει να είναι θετικός τόσες μέρες» ανέφερε η σύζυγος του και πρόσθεσε: «Πρέπει να είναι περιορισμένος και μέσα στο δωμάτιο».

Μιλώντας για τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει το ζευγάρι, η 44χρονη ανέφερε πως είναι πολλά καθώς έχει πέσει πάνω της το βάρος των περισσότερων πραγμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι για τα απαραίτητα, η δυσπιστία από τους συντοπίτες της είναι εμφανής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.