ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

119 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα – 35χρονος χωρίς υποκείμενο νόσημα το νεότερο θύμα

119 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα – 35χρονος χωρίς υποκείμενο νόσημα το νεότερο θύμα

Στους 119 ανέβηκε ο αριθμός των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς κατέληξαν ένας άνδρας 75 ετών στον Ευαγγελισμό και ένας 35χρονος που κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο ένας ασθενής ήταν 35 ετών και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Ο άτυχος 35χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη.

Ο δεύτερος ήταν ένας 75χρονος που εξέπνευσε στις 03:15 τα ξημερώματα. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός από τις 27 Μαρτίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είχε υποκείμενο νόσημα κολπική μαρμαριγή.

Η τελευταία ενημέρωση στις 20 Απριλίου

Χθες ο αριθμός των νεκρών ήταν 117 με τελευταίο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας να είναι ένας 86χρονος άνδρας στην ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, έχοντας καρδιολογικά προβλήματα.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 10 νέα κρούσματα κορωνοϊού, με τον συνολικό αριθμό στην Ελλάδα να ανέρχεται σε 2.245. Από τα κρούσματα αυτά το 56% αφορά άνδρες, ενώ 550 σχετίζονται με κάποιο ταξίδι από το εξωτερικό και 950 με ήδη επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε πως 61 ασθενείς με κορωνοϊό παραμένουν διασωληνωμένοι, εκ των οποίων 14 είναι γυναίκες. 44 πολίτες έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.