ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ξεκίνησε η σταδιακή άρση των μέτρων: Στις 27 Απριλίου ανοίγουν υποθηκοφυλακεία & Πρωτοδικεία για τις κατασχέσεις σπιτιών

Ξεκίνησε η σταδιακή άρση των μέτρων: Στις 27 Απριλίου ανοίγουν υποθηκοφυλακεία & Πρωτοδικεία για τις κατασχέσεις σπιτιών

Ξεκίνησε η σταδιακή άρση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας καθώς στις 27 Απριλίου ανοίγουν υποθηκοφυλακεία & πρωτοδικεία όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Το άνοιγμα αφορά τις κατασχέσεις των σπιτιών που έχουν ληξιπρόθεσμα ενυπόθηκα δάνεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα βασικά σημεία της ενημέρωσης του Στέλιου Πέτσα

  • Το Πάσχα η ανταπόκριση της κοινωνίας στα δύσκολα μέτρα υπήρξε πρωτοφανής. Μένοντας στον ίδιο δρόμο σύντομα θα μεταβούμε σε μια νέα εποχή.
  • Επεξεργαζόμαστε σχέδιο μετάβασης στην κανονικότητα αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί. Η μετάβαση θα είναι σταδιακή, μακρόσυρτη.
  • Το σχέδιο σταδιακής μετάβασης ξεκινάει από τη Δικαιοσύνη. Από τις 27 Απριλίου ανοίγουν τα υποθηκοφυλακεία και τα πρωτοδικεία για προσημειώσεις.
  • Είναι προφανές ότι η πανδημία προκαλεί βαθιά ύφεση που αναπόφευκτα θα πλήξει και τη χώρα μας. Την Πέμπτη τηλεδιάσκεψη EUCO. Οι ηγέτες καλούνται να δώσουν κοινές απαντήσεις στα κοινά προβλήματα που προκαλούνται από τον κορωνοϊό.
  • Ο πρωθυπουργός θα έχει σήμερα στις 3.45 τηλεδιάσκεψη με τον @eucopresident στο πλαίσιο της προετοιμασίας της συνόδου EUCO
  • Επεκτείνεται η χορήγηση των 800.00 ευρώ. Θα υπάρξει ενημέρωση για το πως θα αρθούν τα μέτρα περιορισμού από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό με διάγγελμα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.