ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τσιόδρας για κλιματιστικά: «Έχουν αναφερθεί σχετιζόμενα κρούσματα – Ο καθαρισμός να γίνεται από ειδικούς»

Τσιόδρας για κλιματιστικά: «Έχουν αναφερθεί σχετιζόμενα κρούσματα – Ο καθαρισμός να γίνεται από ειδικούς»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την επικινδυνότητα από τα κλιματιστικά, ειδικότερα ενόψει καλοκαιριού και για το πώς μπορούμε να προστατευθούμε, ο κ. Τσιόδρας είπε:

“Έχουν αναφερθεί περιστασιακά κάποιες μικρές επιδημίες κρουσμάτων που είχαν σχέση με την ανακύκλωση του αέρα από κλιματιστικά. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό κανείς αυτή την περίοδο να μην έχει ανακύκλωση του αέρα σε έναν κλειστό χώρο. Σχετικά με τις οικιακές κλιματιστικές μονάδες που αφορούν τον κόσμο, θεωρώ ότι ο καθαρισμός των φίλτρων και η αλλαγή, θα πρέπει να γίνεται με ειδικές συνθήκες, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για την αναπνευστική υγιεινή, φορώντας μάσκα κλπ”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Είναι σημαντικότερο αυτή την περίοδο να προσεγγίζουμε ειδικούς για αυτά τα θέματα, ώστε να γίνεται σωστά η αλλαγή και η περιποίηση των κλιματιστικών μονάδων. Δεν είναι μόνο ο κορονοϊός, είναι και η legionella (νόσος λεγεωναρίων) που θα πρέπει να μας απασχολήσει επίσης”, τόνισε ο κ. Τσιόδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.