ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Συναγερμός στο ΑΧΕΠΑ: Εντοπίστηκαν ασυμπτωματικοί ασθενείς – Έγινε άμεση απολύμανση

Συναγερμός στο ΑΧΕΠΑ: Εντοπίστηκαν ασυμπτωματικοί ασθενείς – Έγινε άμεση απολύμανση

Συναγερμός χθες στο ΑΧΕΠΑ, το βασικό νοσοκομείο αναφοράς στην Θεσσαλονίκη για τον κορωνοϊό, όταν διαπιστώθηκε ότι νοσηλεύονταν δύο ασυμπτωματικοί ασθενείς με κορωνοϊό.

Άμεσα, έγιναν ενέργειες για την απολύμανση του χώρου, ενώ περί τους 40 υγειονομικούς υπαλλήλους, γιατροί, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς, υποβλήθηκαν σε διαγνωστικά τεστ για Covid-19.

Η περίπτωση με τους ασυμπτωματικούς ασθενείς αφορούσε μια 70χρονη και έναν 81χρονο.

Η ηλικιωμένη δεν είχε καθόλου συμπτώματα και προτού υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση, της έγινε τεστ, και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Σχετικά με τον ηλικιωμένο, ο οποίος παρουσίασε ελαφρά συμπτωματολογία, η οποία δεν παρέπεμπε απαραίτητα σε κορωνοϊό, του έγιναν δύο τεστ.

Το πρώτο βγήκε αρνητικό και το δεύτερο θετικό.

Παραμένοντας στην συμπρωτεύουσα, εντοπίστηκε νεκρός, χθες βράδυ ένας 69χρονος στον Θερμαϊκό. Ο άνδρας δεν έφερε τραύματα στο σώμα του.

Ο κόσμος που είδε τη σορό να επιπλέει κάλεσε τις αρχές για να την ανασύρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή τη στιγμή το πτώμα βρίσκεται σε διαδικασία νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 69χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.