ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα σε οδηγούς τρόλεϊ

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα σε οδηγούς τρόλεϊ

Οδηγός τρόλεϊ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε καθώς την Πέμπτη αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες των εργαζομένων, παρουσιάζει πυρετό αλλά τα συμπτώματά του είναι ήπια.

Ο οδηγός είχε επιστρέψει στο τιμόνι τις τελευταίες πέντε ημέρες καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε μετακινηθεί σε άλλη θέση. Προέρχεται από το αμαξοστάσιο της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ μετά από την ιχνηλάτηση των επαφών του τέθηκαν σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους ακόμα δέκα εργαζόμενοι που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του.

Το όχημα που οδηγούσε για να κάνει δρομολόγια την Πέμπτη έχει αποσυρθεί εξαρχής από την κυκλοφορία προκειμένου να απολυμανθεί.

Πρόκειται για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα σε οδηγό τρόλεϊ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι, όλο το προηγούμενο διάστημα της ισχύος των έκτακτων περιοριστικών μέτρων, οποιοσδήποτε εργαζόμενος εμφάνιζε συμπτώματα ίωσης, έμπαινε σε προληπτική καραντίνα, χωρίς ωστόσο να υποβάλλεται σε σχετικά τεστ για κορωνοιό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.