ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δημοσκόπηση στις ΗΠΑ: 62 εκατ. Αμερικανοί δεν θα δεχθούν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Δημοσκόπηση στις ΗΠΑ: 62 εκατ. Αμερικανοί δεν θα δεχθούν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το 19% των Αμερικανών δεν θα δεχόταν να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού -όταν και εάν υπάρξει το σχετικό εμβόλιο σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ.

Με αναγωγή στον πραγματικό πληθυσμό, το 19% μεταφράζεται σε 62 εκατομμύρια άτομα.

Την εν λόγω έρευνα διεξήγαγαν από κοινού ο φορέας YouGov με το Yahoo News. Διαπιστώθηκε ότι μόνο το 55% των Αμερικανών απάντησαν απερίφραστα και άνευ επιφυλάξεων «ναι» στο εμβόλιο για τον Covid-19. Από το υπόλοιπο 45%, το 26% ήταν οι αναποφάσιστοι και το 19% όσοι απορρίπτουν συλλήβδην το ενδεχόμενο να εμβολιαστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως υπενθυμίζει το Yahoo News, τον Ιανουάριο του 2020, προ του ξεσπάσματος της πανδημίας, σε μια σφυγμομέτρηση των απόψεων του κοινού για ένα παρόμοιο θέμα, το 84% των Αμερικανών είχε εκφραστεί θετικά υπέρ του εμβολιασμού των παιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.