Όλοι μας γνωρίζουμε, πως τόσο το πεπόνι, όσο και το καρπούζι είναι από εκείνα τα φρούτα, που δεν πέφτεις όλες τις φορές πάνω στα… σωστά.
Κι επιλέγεις είτε ένα άνοστο και άγευστο είτε ένα στεγνό και όχι τόσο καλά γινωμένο.
Και τα δύο φρούτα έχουν τα μυστικά τους, ώστε να μπορέσετε να διαλέξετε το σωστό. Ας δούμε, για το πεπόνι πώς μπορείτε βρείτε το καλό και ζουμερό.
Παίρνετε, λοιπόν, το πεπόνι, κλείνετε τα μάτια σας και το μυρίζετε.
Αν το πεπόνι μοσχομυρίζει φρεσκάδα τότε είναι έτοιμο για να κοπεί. Επίσης, το κοτσάνι θα πρέπει να είναι πράσινο και να μην αποξεραμένο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.