Ένοπλες Συγκρούσεις 23:59
Αδιαμφισβήτητα, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι, θεωρούν πως ο νεροχύτης είναι ένα από τα σημεία τους κουζίνας που δεν χρειάζεται συχνό καθάρισμα, μιας και συνέχεια πέφτουν νερά και σαπούνι.
Ωστόσο, εκεί συγκεντρώνονται πολλά μικρόβια και υπολείμματα τροφών και για το λόγο αυτό, θα πρέπει να τον καθαρίζουμε σχολαστικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Το ιδανικό είναι να ασχολούμαστε επισταμένα μία φορά το μήνα ώστε να είναι πάντα καθαρός. Δοκιμάστε να ανακατέψετε 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα με 1/4 φλυτζανιού αλάτι και ρίξτε το μέσα στον αγωγό. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με βραστό νερό.
Αυτό θα διώξει όλα υπολείμματα τροφών που έχουν μείνει μέσα στις σωληνώσεις και θα βοηθήσει στο να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες μυρωδιές.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.