Αδιαμφισβήτητα, οι λεκέδες από λίπη στον φούρνο αποτελούν «πονοκέφαλο» για κάθε νοικοκυριό.
Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να τρίψετε ξανά με τις ώρες τα λίπη από τον φούρνο σας. Το μυστικό βρίσκεται σε ένα υλικό της κουζίνας σας το οποίο χρησιμοποιείτε πάρα πολύ συχνά.
Μιλάμε για το αλάτι το οποίο μέχρι σήμερα συνηθίζατε να χρησιμοποιείτε για να νοστιμεύετε τα φαγητά σας.
Τι πρέπει να κάνετε: Όσο είναι ακόμα ζεστός ο φούρνος σας μετά το μαγείρεμα απλώστε ένα στρώμα από ένα μείγμα αλατιού και μαγειρικής σόδας.
Αν τα λίπη έχουν ξεραθεί δεν έχετε παρά να ρίξετε πρώτα πάνω τους λίγο νερό και μετά να απλώσετε από πάνω το μείγμα αλατιού και σόδας.
Μόλις κρυώσει ο φούρνος σας ξύστε τα σημεία που έχουν τα λίπη και έπειτα περάστε τα με ένα βαμβακερό πανί. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.