ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα μελετήσει κάποιος στα Επιτελεία την κατάρρευση του συριακού Στρατού; Ή νομίζουν ότι «Δεν μας αφορά»;
prodeals

Ψήσιμο στα κάρβουνα: Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι

Ψήσιμο στα κάρβουνα: Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι

Αδιαμφισβήτητα, λόγω των πρωτοφανών συνθηκών που περνάμε τον τελευταίο χρόνο, η παραμονή στο σπίτι έχει αυξήσει τα τραπέζια με ψητά στα κάρβουνα, καθώς έτσι «ξεγελάμε» κάπως τον εαυτό μας, ότι βγήκαμε έξω.

Ωστόσο, μπορεί να ψήνετε χρόνια και να μην έχετε εντοπίσει ότι κάνετε κάποιο λάθος κατά τη διαδικασία. Πιο συγκεκριμένα οι περισσότεροι κάνουν λάθος στο χρόνο αναμονής όταν βγάζουν το κρέας, για παράδειγμα, την μπριζόλα, από το ψυγείο.

​Μήπως ανήκετε στην κατηγορία που δεν την αφήνουν να «ξεκρυώσει»;

Κι όμως είναι λάθος καθώς ακουμπώντας μια μπριζόλα που μόλις βγάλαμε από το ψυγείο επάνω στην καυτή σχάρα έχει ως αποτέλεσμα να υπερψηθεί επιφανειακά και να παραμείνει άψητη εσωτερικά.

​Τι πρέπει να κάνουμε; Το πιο σωστό και πιο απολαυστικό τελικά είναι να αφήνουμε το κρέας για 30 λεπτά έως 1 ώρα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος προτού το ψήσουμε. Δοκιμάστε το και θα δείτε διαφορά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.