ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Π.Σαρώφ: «Δεν έχουν εμβολιαστεί περίπου οι μισοί ιατροί του νοσοκομείου “Μεταξά”»

Π.Σαρώφ: «Δεν έχουν εμβολιαστεί περίπου οι μισοί ιατροί του νοσοκομείου “Μεταξά”»

Ο Διευθυντής της Ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου «Μεταξά», Παύλος Σαρώφ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, εξαιτίας των κρουσμάτων του κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί.

Ο κ. Σαρώφ ξεκαθάρισε στο Mega ότι το νοσοκομείο δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί. Σύμφωνα με τον ίδιο από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό έχει εμβολιαστεί περίπου το 55%, ενώ σημείωσε ότι κάποιοι δεν δέχονται να εμβολιαστούν. «Εμείς δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κάποιον να εμβολιαστεί», τόνισε.

Όπως είπε, τα θετικά κρούσματα προέρχονται από ασθενείς, οι οποίοι κόλλησαν από συγγενείς ή συνοδούς. «Ξέρετε πώς είναι θετικοί; Όταν έρχονται μέσα για να μπουν στο νοσοκομείο τους κάνουμε μοριακό τεστ. Όταν βγει θετικό, γιατί από το σπίτι έχουν έρθει θετικοί, δεν τους βάζουμε σε κλινικές», εξήγησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τα κρούσματα, έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος στον έκτο όροφο του νοσοκομείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.