Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο από το National Cancer Institute και έρευνα του Children’s University Hospital στη Γερμανία, η γενιστεΐνη καταπολεμά τα καρκινικά κύτταρα, εξαλείφοντας τη δυνατότητά τους να πολλαπλασιάζονται!
Ο δρ. Mercola αναφέρει ότι τα περισσότερα προϊόντα σόγιας έχουνε συνδεθεί με την εμφάνιση καρκίνου και εγκεφαλικών παθήσεων, όμως η οργανική σόγια που έχει υποστεί ζύμωση αποτελεί εξαίρεση.
Τα οφέλη της σούπας miso είναι ότι είναι αντιοξειδωτική, προστατεύει τα κύτταρα από επιθέσεις και από ραδιενεργούς και χημικούς μολυσματικούς παράγοντες, δρα ως αντι-οιστρογόνο, μπορεί να καταπραΰνει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και αποτρέπει την απώλεια μάζας των οστών αντιφλεγμονώδης
Υλικά (διαλέξτε μόνο οργανικά προϊόντα) για 2 μερίδες:
3 κουταλιές πάστα miso 1/2 κουταλάκι τριμμένο τζίντζερ 1 σκελίδα σκόρδο (καθαρισμένο και πολτοποιημένη) 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμύδι 1 κουταλιά λάδι καρύδας
Οδηγίες:
Ζεστάνετε το λάδι καρύδας σε μια μεγάλη κατσαρόλα (μέτρια φωτιά). Προσθέστε το σκόρδο και το κρεμμύδι και αφήστε τα να βράσουν για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέστε 4 φλιτζάνια νερό και το τζίντζερ και αφήστε το να βράσει. Μόλις βράσει, προσθέστε την πάστα miso και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί.