ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυτές είναι οι καλύτερες τροφές για αποτοξίνωση μετά το Πάσχα

Αυτές είναι οι καλύτερες τροφές για αποτοξίνωση μετά το Πάσχα

Μετά τη διατροφική κραιπάλη από το βράδυ της Ανάστασης και την ημέρα της Λαμπρής πρέπει να αποτοξινωθείτε από τα πολλά λιπαρά και τις τοξίνες που έχουν συγκεντρωθεί στον οργανισμός σας.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

Λεμόνι με νερό

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα λεμόνια είναι πλούσια σε βιταμίνη C γεγονός που τα καθιστά το νούμερο ένα συστατικό αποτοξίνωσης. Για να δείτε άμεσα αποτελέσματα στύψτε ένα λεμόνι μέσα σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και πιείτε το πριν από το πρωινό σας.

Φυλλώδη λαχανικά

Τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά τα οποία περιέχουν πολλές φυτικές ίνες έχουν την ιδιότητα να αποτοξινώνουν τον οργανισμό από τις τοξίνες

Ταυτόχρονα περιέχουν φυτικές ίνες που βελτιώνουν τα επίπεδα των λιπιδίων στο αίμα.

Φρέσκα φρούτα

Η κατανάλωση φρέσκων φρούτων αποτοξινώνει τον οργανισμό και παράλληλα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Αγκινάρες

Μελέτες έχουν δείξει πως οι αγκινάρες δρουν κατά της χοληστερίνης και εμποδίζουν τη συγκέντρωση των διοξινών στο αίμα.

Παντζάρια

Τα παντζάρια αποτελούν το νούμερο ένα συστατικό κατά της αποτοξίνωσης αφού αυξάνουν την παραγωγή αντιοξειδωτικών ενζύμων στο συκώτι.

Πιπερόριζα

Για την καλή υγεία αλλά και για να αποτοξινωθείτε γρήγορα καλό είναι να αρωματίζετε τα φαγητά σας με πιπερόριζα .

Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά τα οποία επιταχύνουν την παραγωγή ενζύμων, τα οποία ” καθαρίζουν” το συκώτι και τον οργανισμό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.