ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Ότι να’ναι»: Τώρα ακυρώνουν την 2η δόση εμβολιασμού σε όσους είχαν νοσήσει από Covid-19! (βίντεο)

«Ότι να’ναι»: Τώρα ακυρώνουν την 2η δόση εμβολιασμού σε όσους είχαν νοσήσει από Covid-19! (βίντεο)

Ακυρώνονται με έκτακτη οδηγία της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών οι εμβολιασμοί των πολιτών που είχαν ήδη νοσήσει από Covid-19!

Η ακύρωση αφορά την δεύτερη δόση τους. Μετά από 6 μήνες αποδείχθηκε ότι η μία δόση εμβολίου αρκούσε για να προσφέρει ανοσία, την οποία ούτως ή αλλιώς είχαν αφού είχαν νοσήσει, και η δεύτερη δόση θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνη καθώς δημιουργούνται τα αντίθετα αποτελέσματα, αφού δημιουργεί υπερβολικά αντισώματα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το ζήτημα είναι ότι αυτό αποκαλύφθηκε και εντοπίστηκε 6 μήνες από την έναρξη των εμβολιασμών, οπότε χιλιάδες πολίτες οι οποίοι ήδη είχαν νοσήσει και είχαν αποκτήσει αντισώματα, εν τούτοις υποχρεώθηκαν να κάνουν και τις δύο δόσεις των εμβολίων.

Επίσημα, ουδείς ανακοίνωσε το λόγο για τον οποίο οι δύο δόσεις έγινα μία (πρακτικά δε χρειαζόταν καμία για όσους είχαν νοσήσει) και συνεπώς θα πρέπει να δοθεί μια επίσημη και εμπεριστατωμένη απάντηση για το τι μπορεί να συμβεί σε αυτούς που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.