ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Αδιανόητο περιστατικό: Ασθενής ΜΕΘ εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ του νοσοκομείου Λάρισας για πάνω από μία ώρα

Λίγο νωρίτερα σε άλλο ασανσέρ κλείστηκε και ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Αδιανόητο περιστατικό: Ασθενής ΜΕΘ εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ του νοσοκομείου Λάρισας για πάνω από μία ώρα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με το onlarissa, ασθενής της ΜΕΘ εγκλωβίστηκε για περισσότερο από μία ώρα στο ασανσέρ και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του, ενώ λίγο νωρίτερα σε άλλο ασανσέρ κλείστηκε και ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Γρηγόρης Βλαχάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα χθεσινά περιστατικά αποδείχθηκαν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», με τον διοικητή να καλεί τη συνεργαζόμενη εταιρεία για τη συντήρηση προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την κατάσταση των ανελκυστήρων και να ερμηνεύσει τα καθημερινά προβλήματα που παρατηρούνται, ενώ έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του Νοσοκομείου να ελέγξουν εξονυχιστικά τη σύμβαση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.