ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

After Shave Mist & Face Mist Lifting σε προσφορά: Τα βραβευμένα προϊόντα που μεταμορφώνουν την επιδερμίδα σας!

Δυο προϊόντα, μία ολοκληρωμένη λύση για ανακούφιση, ενυδάτωση και αντιγήρανση!

After Shave Mist & Face Mist Lifting σε προσφορά: Τα βραβευμένα προϊόντα που μεταμορφώνουν την επιδερμίδα σας!

Βραβευμένο για δύο συνεχόμενες χρονιές με το χρυσό βραβείο ως “Καλύτερο Προϊόν για τον Άνδρα”, το After Shave Mist είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε άνδρα ή γυναίκα που ξυρίζεται καθημερινά.

Το μυστικό του; Η εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα (90%) σε φυσικό έκκριμα σαλιγκαριού, που προσφέρει μοναδικά οφέλη για την επιδερμίδα:

  • Ανακούφιση από ερεθισμούς: Χάρη στη φυσική σύνθεσή του, καταπραΰνει το δέρμα και αποτρέπει τον ερεθισμό από το ξύρισμα.
  • Άμεση ενυδάτωση και λάμψη: Κλείνει τους πόρους του δέρματος και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή.
  • Προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες: Το προϊόν διαμορφώνει μια ασπίδα προστασίας ενάντια στις καθημερινές φθορές από τον ήλιο και την ατμοσφαιρική ρύπανση.
  • Αντιγήρανση και σφριγηλότητα: Χάρη στο ισχυρό αντιγηραντικό του αποτέλεσμα, διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας, εισχωρώντας σε βάθος στους ανοιχτούς πόρους.

Είναι επίσης ιδανικό για γυναίκες, μετά το ξύρισμα των ποδιών ή της περιοχής του μπικίνι, προσφέροντας άμεση ανακούφιση και προστασία.

Βρείτε την προσφορά εδώ

Face Mist 2 Sec Lifting: Η Άμεση Λύση για Νεανικό Δέρμα

Το Face Mist 2 Sec Lifting είναι το προϊόν που χαρίζει άμεσα αποτελέσματα lifting και φρεσκάδα. Με το 90% του προϊόντος να αποτελείται από έκκριμα σαλιγκαριού, καταφέρνει να:

  • Γεμίζει τις ρυτίδες: Αμέσως μετά τη χρήση, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται, δίνοντας μια πιο σφριγηλή και νεανική όψη.
  • Φωτίζει την επιδερμίδα: Η επιδερμίδα σας αποκτά φυσική λάμψη και ζωντάνια.
  • Σταθεροποιεί το μακιγιάζ: Εφαρμόστε το πάνω από το μακιγιάζ και θα το διατηρήσετε σταθερό για ώρες, κάνοντάς το να φαίνεται πιο φυσικό.

Είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας, είτε πριν από μια σημαντική εμφάνιση είτε για να φρεσκάρετε την επιδερμίδα σας μετά από μια δύσκολη μέρα.

Μοναδική Προσφορά: Από 70€ Μόνο 55€

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να αποκτήσετε και τα δύο προϊόντα σε μια ειδική προσφορά από 70€, τώρα μόνο 55€. Πρόκειται για δύο ισχυρά εργαλεία περιποίησης που θα αλλάξουν την καθημερινή σας ρουτίνα, χαρίζοντας σας υγιή, λαμπερή και προστατευμένη επιδερμίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα προϊόντα που κέρδισαν την εμπιστοσύνη χιλιάδων χρηστών και έχουν βραβευτεί για την αποτελεσματικότητά τους. Δώστε στο δέρμα σας την περιποίηση που του αξίζει με τα After Shave Mist και Face Mist Lifting.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.