Το Prodeals.gr σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία! Οι 30 πρώτοι που θα πραγματοποιήσουν αγορές άνω των 40€ από το e-shop prodeals.gr, θα κερδίσουν ένα από τα κορυφαία πακέτα θεραπειών ομορφιάς και ευεξίας, προσφορά από τις κλινικές Figura Clinica και EONIA!

Figura ClinicaHair Energy & Κρυολιπόλυση

Η κλινική Figura Clinica προσφέρει δύο καινοτόμες θεραπείες:

  1. Hair Energy: Επαναστατική θεραπεία φωτοδυναμικής που αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής και ενισχύει την υγεία των μαλλιών σας. Χρησιμοποιώντας φωτεινή ενέργεια, η μέθοδος αυτή διεγείρει τα κύτταρα του τριχωτού, βελτιώνει τη ροή του αίματος και θρέφει τα θυλάκια των τριχών, βοηθώντας στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και της αραίωσης.
  2. Κρυολιπόλυση: Η κορυφαία μέθοδος τοπικής λιπογλυπτικής που χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη για την καταστροφή των λιποκυττάρων, χωρίς χειρουργική επέμβαση. Η θεραπεία είναι ιδανική για τη μείωση του επίμονου τοπικού λίπους, προσφέροντας άμεσα και ορατά αποτελέσματα σε περιοχές όπως η κοιλιά, οι μηροί και τα μπράτσα.

EONIAΧρωματοθεραπεία Προσώπου

Η κλινική EONIA σας προσφέρει τη δυνατότητα να αναδείξετε τη φυσική σας λάμψη μέσω της:

  1. Χρωματοθεραπείας Προσώπου: Μια μη επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί φωτεινά χρώματα μέσω LED για τη βελτίωση της υφής και της υγείας του δέρματος. Το κόκκινο φως ενισχύει την αντιγήρανση, το μπλε καταπολεμά την ακμή και τις φλεγμονές, ενώ το πράσινο φως μειώνει τις κοκκινίλες και εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος.

Πώς να αποκτήσετε το δώρο σας:

  1. Κάντε τις αγορές σας στο www.prodeals.gr.
  2. Κάντε αγορές άνω των 40€ και θα λάβετε ένα από τα παραπάνω πακέτα θεραπειών εντελώς δωρεάν!
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε βιαστείτε!