ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Απολύθηκε νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» μετά τον θάνατο του 49χρονου

Η εργαζομένη τέθηκε εκτός υπηρεσίας ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση της έρευνας

Απολύθηκε νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» μετά τον θάνατο του 49χρονου

Απολύθηκε μία από τις δύο νοσηλεύτριες που είχαν συνομιλήσει με τον 49χρονο, ζητώντας του να φύγει γιατί το ίδρυμα δεν εφημέρευε, ο άτυχος άνδρας πήγε το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ζητώντας πρώτες βοήθειες, καθώς είχε δυνατούς πόνους στο στήθος και δύσπνοια, τότε δυο νοσηλεύτριες του είπανε πως δεν εφημερεύει και πως πρέπει να απευθυνθεί στο νοσοκομείο του Ρίου.

Λίγο αργότερα και λίγα μέτρα έξω από το Νοσοκομείο ο 49χρονος άφηνε την τελευταία του πνοή αβοήθητος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εργαζομένη τέθηκε εκτός υπηρεσίας ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση της έρευνας και για τη δεύτερη ώστε να ληφθεί τελική απόφαση.

Υπενθυμίζεται πως ο 49χρονος είχε πάει στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην πλάτη, αλλά δεν εξυπηρετήθηκε και του ζητήθηκε να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό του Ρίου. Ο αδελφός του τον παρέλαβε, αλλά στη διάρκεια της διαδρομής έπαθε ανακοπή και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, είχε ζητήσει την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου, κάτι και το οποίο έγινε.

Παράλληλα με την Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη και εισαγγελική έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες.

Η εισαγγελία Πατρών κάνει προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί εάν προκύπτουν ποινικές ευθύνες όσον αφορά στην υπόθεση.

Η έρευνα αφορά σε τυχόν ευθύνες από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.