ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ατμοκαθαριστής: Η ιδανική επιλογή για απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή χωρίς χημικά!

Καθαρίστε και απολυμάνετε το σπίτι σας αποτελεσματικά, εύκολα και με φυσικό τρόπο, χάρη στη δύναμη του ατμού!

Ατμοκαθαριστής: Η ιδανική επιλογή για απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή χωρίς χημικά!

Το prodeals.gr φέρνει κοντά σας τον Ατμοκαθαριστή – Σφουγγαρίστρα ατμού Nano Floor Steamer, ένα καινοτόμο προϊόν που ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες καθαρισμού του σπιτιού. Η δέσμευσή μας για την εξυπηρέτηση του πελάτη και η αφοσίωσή μας στην παροχή ποιοτικών, πρακτικών λύσεων αποδεικνύονται και με αυτόν τον ατμοκαθαριστή, ο οποίος γίνεται ο κορυφαίος σύμμαχός σας στη μάχη κατά των μικροβίων και της βρωμιάς.

Δύναμη του ατμού: Αποτελεσματική και φυσική απολύμανση

Ο ατμός αποτελεί το πιο ισχυρό όπλο για την εξουδετέρωση μικροβίων και βακτηρίων, ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Με τον Ατμοκαθαριστή HomeVero, η δύναμη του ατμού διεισδύει βαθιά στις επιφάνειες, απομακρύνοντας ρύπους και μικροοργανισμούς που δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι. Το μόνο που χρειάζεται είναι νερό, χωρίς χημικά και σκληρά απορρυπαντικά, προσφέροντας μια φιλική προς το περιβάλλον λύση.

Bρείτε τη συσκευή εδώ

Ισχυρή απόδοση και εύκολη χρήση

Με ισχύ 1100W, ο Ατμοκαθαριστής εξασφαλίζει την εξάλειψη του 99,9% των μικροβίων από όλες τις επιφάνειες. Είναι ιδανικός για τον καθαρισμό και την απολύμανση τόσο των σκληρών επιφανειών όσο και των χαλιών, τάπητων και μοκετών, προσφέροντας λάμψη και φρεσκάδα στο σπίτι σας.

Η εργονομική λαβή και ο ελαφρύς σχεδιασμός του επιτρέπουν άνετη και ξεκούραστη χρήση, ενώ το καλώδιο μήκους 4 μέτρων παρέχει ελευθερία κινήσεων, καθιστώντας τον ιδανικό για κάθε δωμάτιο.

Εξαρτήματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη

Ο Ατμοκαθαριστής περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για ευέλικτη και αποτελεσματική χρήση:

  • Οδηγός για χαλιά για τέλειο καθαρισμό χαλιών, μοκετών και τάπητων.
  • Πανάκι μικροϊνών για σκληρές επιφάνειες, που απομακρύνει την βρωμιά χωρίς να προκαλεί φθορές.
  • Πανάκι για χαλιά, εξασφαλίζοντας βαθύ καθαρισμό στις ίνες των χαλιών.
  • Κύπελλο γεμίσματος για εύκολο γέμισμα του δοχείου νερού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Χωρητικότητα δοχείου: 230ml
  • Ρυθμός ατμού: 25,5 ml/min
  • Μήκος καλωδίου: 4m
  • Ισχύς: 1100W
  • Τροφοδοσία: 230V ~ 50Hz
  • Δείκτης αδιαβροχοποίησης: IPx4

Γιατί να επιλέξετε τον Ατμοκαθαριστή;

Με την αγορά του Ατμοκαθαριστή – Σφουγγαρίστρα ατμού Nano Floor Steamer, εξασφαλίζετε την απόλυτη καθαριότητα και απολύμανση χωρίς κόπο. Ο καθαρισμός γίνεται πλέον εύκολος, γρήγορος και φιλικός προς το περιβάλλον, χωρίς την ανάγκη χημικών ουσιών. Ανακαλύψτε την τέλεια λύση καθαρισμού που σας προσφέρει η HomeVero και κάντε την καθαριότητα στο σπίτι σας απόλαυση!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποκτήστε το δικό σας και κάντε το σπίτι σας πιο καθαρό και υγιεινό από ποτέ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.