ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μαύρα σύννεφα» στον ορίζοντα του τουρισμού για το 2025...
prodeals

Αυτό είναι το κατεψυγμένο τρόφιμο που πρέπει να αποφεύγετε να τρώτε συχνά

Τι μπορεί να προκαλέσει

Αυτό είναι το κατεψυγμένο τρόφιμο που πρέπει να αποφεύγετε να τρώτε συχνά

Η πίτσα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα junk food μικρών και μεγάλων αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς καλύτερα να την προτιμούμε φρεσκοψημένη και όχι κατεψυγμένη.

Μπορεί να βολεύει να έχουμε μια πίτσα στην κατάψυξη αλλά καλό είναι να μην το κάνουμε συχνά.

Σύμφωνα με την Dr. Krutika Nanavati, διαιτολόγο – διατροφολόγο, η τακτική κατανάλωση κατεψυγμένη πίτσας μπορεί να επηρεάζει αρνητικά την υγεία της καρδιάς.

Κι αυτό γιατί εκτός από το γεγονός ότι περιέχει λιπαρά τυριά και σάλτσες αλλά και επεξεργασμένα αλλαντικά, για να καταψυχθεί η προετοιμασμένη πίτσα και να διατηρεί φρέσκια απαιτείται η χρήση μεγάλης ποσότητας νατρίου αλλά και τεχνητών συντηρητικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλύτερα, λοιπόν, να προτιμούμε να φτιάχνουμε μόνοι μας μια πίτσα ή έστω να παραγγέλνουμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.