
Το καλοκαίρι είναι η εποχή για καρπούζια, αλλά πώς μπορούμε να διαλέξουμε το καλύτερο από αυτά;
Ακολουθήστε αυτές τις απλές συμβουλές για να βρείτε το πιο γλυκό και ζουμερό καρπούζι.
Σχήμα: Εάν το καρπούζι έχει στρογγυλό σχήμα, τότε πιθανότατα θα είναι γλυκό. Αν είναι πιο μακρύ, η γεύση του θα είναι πιο νερουλή και λιγότερο γλυκιά.
Κίτρινα σημάδια: Τα καρπούζια που έχουν κίτρινα σημάδια στο φλοιό τους, συνήθως είναι πιο γλυκά και ώριμα. Αντίθετα, αν το καρπούζι έχει λευκά σημάδια, η γεύση του δεν θα είναι τόσο έντονη και γλυκιά.
Γραμμές στον φλοιό: Κοιτάξτε τις γραμμές στο φλοιό του καρπουζιού. Αν οι γραμμές είναι κοντές και πυκνές, το καρπούζι θα έχει πιο γλυκιά γεύση. Εάν οι γραμμές είναι αραιές και μακριές, πιθανότατα το καρπούζι δεν θα έχει την επιθυμητή γλυκύτητα.
Useful tips
pic.twitter.com/HPuc5NNFj9— Science girl (@gunsnrosesgirl3) April 4, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.