Από την Ελβετία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και τις ΗΠΑ, διάσημοι ζαχαροπλάστες βάζουν τη γκουρμέ υπογραφή τους σε σοκολάτες που υπόσχονται όχι μόνο να λιώσουν στο στόμα αλλά και να αποκαλύψουν παράξενους συνδυασμούς γεύσεων από την πρώτη δαγκωματιά (για τους μυημένους!).
Φρούτα βουτηγμένα στη σοκολάτα, λουλούδια βρώσιμα επικαλύπτονται από παχιές στρώσεις κακάο αλλά και μπαχαρικά κρύβονται μέσα σε λαχταριστά σοκολατάκια. Περίτεχνες διακοσμήσεις και απρόσμενα υλικά κάνουν τη διαφορά, ενώ το περιτύλιγμα κερδίζει τις εντυπώσεις. Δέκα διάσημες σοκολάτες αποκαλύπτονται…
2. Vosges Haut-Chocolat, Σικάγο, ΗΠΑ
3. Scharffen Berger Chocolate Maker, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
4. Jacques Torres Chocolate, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
5. Norman Love Confections, Φλόριδα, ΗΠΑ
7. Godiva Chocolatier, Βρυξέλλες, Βέλγιο
8. Richard Donnelly Fine Chocolates, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
10. Puccini Bomboni, Άμστερνταμ, Ολλανδία
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.