ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί τους καταναλωτές για μολυσμένα νουντλς – «Μην τα καταναλώνετε»

Ενέχουν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών

Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί τους καταναλωτές για μολυσμένα νουντλς – «Μην τα καταναλώνετε»

Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί τους χρήστες να μην καταναλώσουν ολυσμένα νουντλς που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Στην σελίδα των ενημερώσεων του συστήματος Rapid Alert System for Food & Feed για τα ακατάλληλα τρόφιμα που κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή αγορά και τα οποία ενέχουν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών εντοπίσαμε την ελληνική ειδοποίηση για μολυσμένα έτοιμα noodles που όπως αιτιολογείται από ελληνικής πλευράς κατόπιν ελέγχων εντοπίστηκαν να έχουν τον βάκιλλο τον κηρόχρου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από πλευράς Ελλάδος το επίμαχο μολυσμένο τρόφιμο είναι γαλλικής προέλευσης. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ενημέρωση για ανάκληση του τροφίμου καθώς αναμένονται και οι τελικοί έλεγχοι.

Μόλις ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διαδικασία και αν κριθεί ότι το προϊόν χρήζει άμεσης ανάκλησης από τα ράφια σούπερ μάρκετ και καταστημάτων τότε ο ΕΦΕΤ θα εκδώσει σχετικό δελτίο με όλα τα χαρακτηριστικά και την επωνυμία του τροφίμου για την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.