ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Έσβησε» 19χρονη έγκυος στη Νέα Μάκρη περιμένοντας ώρες για να έρθει να την παραλάβει ασθενοφόρο

Όταν έφτασε είχε μυδρίαση κάτι που δείχνει ότι πιθανότατα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

«Έσβησε» 19χρονη έγκυος στη Νέα Μάκρη περιμένοντας ώρες για να έρθει να την παραλάβει ασθενοφόρο

Σοκ προκαλεί η είδηση πως μια 19χρονη έγκυος «έσβησε» στη Νέα Μάκρη, ενώ περίμενε για ώρες το ασθενοφόρο!

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Νέας Μάκρης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τόσο της ίδιας όσο και του μωρού στην κοιλιά της.

Νέα Μάκρη, δηλαδή νομός Αττικής, μόλις 30 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας!

Να σημειωθεί πως η κοπέλα βρίσκονταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ένα ακόμα θλιβερό γεγονός που καταδεικνύει πως η Ανατολική Αττική, η οποία είναι πολυπληθής, έχει ανάγκη από δικό της νοσοκομείο και όχι… κέντρα υγείας, αφού η Αθήνα αποδεικνύεται ότι είναι τόσο… μακριά.

Χθες το πρωί παραπονέθηκε στον σύζυγό της και στους συγγενείς της για έντονους πόνους στην κοιλιά.

Το ζευγάρι δεν είχε αυτοκίνητο και έτσι καλούσαν από το πρωί στις 08:30 το ΕΚΑΒ για να φτάσει ασθενοφόρο και να την παραλάβει. Τελικά έφτασε στις 13:00, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς της.

Οι συγγενείς αναφέρουν ότι όταν μπήκε η 19χρονη στο ασθενοφόρο ήταν ακόμη ζωντανή και πιστεύουν ότι ήταν ζωντανή και όταν έφτασε στο κέντρο υγείας Νέας Μάκρης.

Επίσης διερωτώνται γιατί εφόσον η κατάστασή της ήταν σοβαρή μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας και όχι σε κάποιο νοσοκομείο της Αθήνας.

Από το κέντρο υγείας Νέας Μάκρης υποστηρίζουν ότι η κοπέλα όταν έφτασε ήταν ήδη νεκρή. Το ασθενοφόρο όντως την παρέλαβε στις 13:38 με τους διασώστες να τη διασωληνώνουν στον δρόμο προς το κέντρο υγείας χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Η 19χρονη όταν έφτασε είχε μυδρίαση, δηλαδή έντονη διαστολή της κόρης του ματιού κάτι που δείχνει ότι πιθανότατα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Πλέον αναμένονται να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα «έσβησε» μια 63χρονη γυναίκα στην Κω, η οποία όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο, μεταφέρθηκε… με φορτηγό και όχι με ασθενοφόρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.