ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Γυναίκα 105 ετών αποκαλύπτει: Αυτό είναι το μυστικό της μακροζωίας – Δεν είναι η υγιεινή διατροφή και η άσκηση

Η Kathleen Hennings γιόρτασε την ξεχωριστή αυτή μέρα με ένα ποτήρι από το αγαπημένο της ποτό

Γυναίκα 105 ετών αποκαλύπτει: Αυτό είναι το μυστικό της μακροζωίας – Δεν είναι η υγιεινή διατροφή και η άσκηση

Μια γυναίκα που γιόρτασε τα 105α γενέθλιά της αποκάλυψε ότι το μυστικό της μακροζωίας της είναι η μαύρη μπίρα.

Η Kathleen Hennings γιόρτασε την ξεχωριστή αυτή μέρα με ένα ποτήρι από το αγαπημένο της ποτό.

Όταν ρωτήθηκε για το μυστικό της ευτυχισμένης και μακροχρόνιας ζωής, απάντησε: «Πιείτε μαύρη μπίρα και μην παντρεύεστε!».

Η Kathleen γιόρτασε τα γενέθλιά της στις 2 Οκτωβρίου στο γηροκομείο Care UK Sandfields στο Cheltenham, σε μια γιορτή γεμάτη φίλους, συγκάτοικους και μέλη από το προσωπικό.

Μάλιστα, δημοφιλής μάρκα μπίρας τής έστειλε ένα καλάθι γεμάτο δώρα, που περιλάμβανε ποτήρια, ποδιές, σοκολάτες και πολλά κουτάκια μπίρα.

Η Kathleen δήλωσε: «Ήταν τόσο ωραίο που είδα τους αγαπημένους φίλους και γείτονές μου. Έχω κακομάθει – σας ευχαριστώ πολύ».

Όπως αναφέρει η nypost, γεννημένη το 1919 στο Brixton, η Kathleen εργάστηκε ως λογίστρια στο Λονδίνο για πολλά χρόνια, περνώντας τα βράδια της χορεύοντας στο Covent Garden ή παρακολουθώντας όπερες και μπαλέτα.

Μετά την παραμονή της στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, η Kathleen αποφάσισε να μείνει στην εξοχή το 1965, μετακομίζοντας στα Cotswolds μαζί με τη μητέρα της και τον αδελφό της.

Η Malaika Charles, διευθύντρια του Sandfields, δήλωσε: «Μας αρέσει πολύ να γιορτάζουμε ειδικές στιγμές στο Sandfields και τα 105α γενέθλια της Kathleen σίγουρα απαιτούσαν μια γιορτή! Ήταν υπέροχο να βλέπουμε την Kathleen περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της. Η ομάδα μας κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, για να διασφαλίσει ότι η μέρα αυτή θα της μείνει αξέχαστη, και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν και ύψωσαν ένα ποτήρι μπίρα προς τιμήν της Kathleen!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.