ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η ΟΕΝΓΕ καταγγέλει: «Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Α.Γεωργιάδης αποκάλυψε σχέδιο κατάργησης της δωρεάν δημόσιας περίθαλψης»

Επικαλούνται δηλώσεις του υπουργού μετά την επίσκεψή του σε νοσοκομείο

Η ΟΕΝΓΕ καταγγέλει: «Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Α.Γεωργιάδης αποκάλυψε σχέδιο κατάργησης της δωρεάν δημόσιας περίθαλψης»

Ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη οδεύει ολοταχώς προς την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας Υγείας και του ΕΣΥ παραδέχθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης που είχε με τους νοσοκομειακούς γιατρούς όπως αναφέρει η ΟΕΝΓΕ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης «ωμά και απροκάλυπτα» αποκάλυψε συγκεκριμένο σχέδιο πλήρους κατάργησης κάθε έννοιας δωρεάν δημόσιας νοσοκομειακής περίθαλψης, σε τρία στάδια:

Απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία και λοιπές επί πληρωμή ιατρικές πράξεις μέσα στα δημόσια νοσοκομεία.
Έξοδος των γιατρών ΕΣΥ προς τα ιδιωτικά θεραπευτήρια, χωρίς κανέναν σχεδόν περιορισμό.
Ανεξέλεγκτη είσοδος ιδιωτών γιατρών στα (σήμερα) δημόσια νοσοκομεία.

«Ήταν πραγματικά αφοπλιστική η ειλικρίνειά του» σχολίασε σε σχετική ανακοίνωσή της η ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας).

Μάλιστα οι νοσοκομειακοί γιατροί υπογράμμισαν πως «επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι εκτιμήσεις της ΟΕΝΓΕ πως η αναγκαιότητα ανατροπής αυτής της πολιτικής δεν είναι ένα απλό κλαδικό αίτημα των υγειονομικών, αλλά ζήτημα επιβίωσης για όλο το λαό».

 Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ

«Αθήνα 15 Φεβρουαρίου 2024

Στη σημερινή προγραμματισμένη συνάντηση της ΟΕΝΓΕ με τον Υπουργό Υγείας, ο υπουργός ωμά και απροκάλυπτα αποκάλυψε συγκεκριμένο σχέδιο πλήρους κατάργησης κάθε έννοιας δωρεάν δημόσιας νοσοκομειακής περίθαλψης, σε τρία (3) στάδια:

    Απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία και λοιπές επί πληρωμή ιατρικές πράξεις μέσα στα δημόσια νοσοκομεία.
    Έξοδος των γιατρών ΕΣΥ προς τα ιδιωτικά θεραπευτήρια, χωρίς κανέναν σχεδόν περιορισμό.
    Ανεξέλεγκτη είσοδος ιδιωτών γιατρών στα (σήμερα) δημόσια νοσοκομεία.
Ήταν πραγματικά αφοπλιστική η ειλικρίνειά του.

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι εκτιμήσεις της ΟΕΝΓΕ πως η αναγκαιότητα ανατροπής αυτής της πολιτικής δεν είναι ένα απλό κλαδικό αίτημα των υγειονομικών, αλλά ζήτημα επιβίωσης για όλο το λαό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε την αυριανή συνέντευξη τύπου της ΟΕΝΓΕ, 16/2 και ώρα 13.30μμ, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.