ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Όπισθεν ολοταχώς η ΕΕ απέναντι στην Κίνα για Covid-19: Αντί για κυρώσεις… «ισχυρή σύσταση για τεστ» στους ταξιδιώτες!

Η σχετική σύσταση έγινε μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Μηχανισμού Αντιμετώπισης Κρίσεων στις Βρυξέλλες

Όπισθεν ολοταχώς η ΕΕ απέναντι στην Κίνα για Covid-19: Αντί για κυρώσεις… «ισχυρή σύσταση για τεστ» στους ταξιδιώτες!

Ύστερα από μία συνεδρίαση… θρίλερ του Μηχανισμού Αντιμετώπισης Κρίσεων της Κομισιόν, στις Βρυξέλλες, αποφασίστηκε η ισχυρή σύσταση στους ταξιδιώτες από την Κίνα, να κάνουν τεστ κορωνοϊού 48 ωρών και να φορούν μάσκα υποχωρώντας πλήρως από τις αρχικές αναφορές ότι θα υπάρχουν κυρώσεις.

Τυχόν κυρώσεις απλά θα έστρεφαν το Πεκίνο σε σκληρή στάση απέναντι στις ασθμαίνουσες πλέον οικονομίες της ΕΕ και αυτό βάρυνε την πλάστιγγα υπέρ μιας πολύ ελαφρύτερης απόφασης.

Οι διαβουλεύσεις, το απόγευμα της Τετάρτης διήρκησε περίπου έξι ώρες.

Οι αξιωματούχοι του τομέα της υγείας της ΕΕ κατέληξαν σε ισχυρή σύσταση για διενέργεια τεστ από τους επιβάτες 48 ώρες πριν από την αποχώρησή τους από την Κίνα.

Την Τρίτη είχε προηγηθεί ακόμα μία συνάντηση των Ευρωπαίων αξιωματούχων του τομέα της Υγείας, στην οποία η συντριπτική πλειοψηφία των χωρών τάχθηκαν υπέρ των τεστ πριν από την αναχώρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.