ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κοζάνη: Αγωνία για τα τρία αδέρφια που νοσηλεύονται σε διαφορετικά νοσοκομεία – «Δεν είναι κορωνοϊός ούτε γρίπη»

Τελευταίο εισήχθη στο Μαμάτσειο νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης (4/1) το βρέφος μόλις 46 ημερών

Κοζάνη: Αγωνία για τα τρία αδέρφια που νοσηλεύονται σε διαφορετικά νοσοκομεία – «Δεν είναι κορωνοϊός ούτε γρίπη»

Μεγαλώνει η αγωνία για τα τρία μικρά αδελφάκια από την Κοζάνη που αυτήν την στιγμή νοσηλεύονται με αναπνευστικά προβλήματα σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία της χώρας.

Συγγενής των τριών παιδιών μιλά στην εκπομπή LIVE NEWS και όπως δηλώνει «δεν κοιμάμαι, δεν τρώω. Έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς και στον Θεό».

Τελευταίο εισήχθη στο Μαμάτσειο νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης το αβάπτιστο βρέφος μόλις 46 ημερών. Είχε προηγηθεί η εισαγωγή της 2χρονης αδελφής του στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ενώ το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 3 ετών, μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην εντατική του παίδων Πεντέλης, όπου παραμένει διασωληνωμένο.

«Ευτυχώς σταθεροποιήθηκε η κατάσταση και λένε οι γιατροί ότι δεν έχει πειράξει κι άλλα όργανα. Η κατάσταση εδώ και τρεις μέρες είναι σταθερή».

Η μικρότερη αδελφή του τρίχρονου αγοριού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης σε καλύτερη κατάσταση. Λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για λοίμωξη αναπνευστικού και δεν έχει χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Αυτό που ανησυχεί πρωτίστως τους γιατρούς είναι πως δεν γνωρίζουν ακόμη την αιτία που οδήγησε τα τρία αδελφάκια στο νοσοκομείο, καθώς βγήκαν αρνητικά τόσο στο τεστ της γρίπης όσο και του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.