ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λουτράκι: Ακατάλληλο το νερό για χρήση λόγω αυξημένης κατανάλωσης

Ποιες άλλες περιοχές θα επηρεαστούν το Σάββατο

Λουτράκι: Ακατάλληλο το νερό για χρήση λόγω αυξημένης κατανάλωσης

Η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται. 

Το νερό θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για οικιακές χρήσεις .

Ανάμεσα στις περιοχές που επηρεάζονται Ψυχικό, Πολύδροσο, Φιλοθέη, Παράδεισος και Πανόραμα.

Η Δημοτική Αρχή ενημερώνει τους κατοίκους ότι από αύριο, 20 Ιουλίου, το νερό στην ευρύτερη εκτός σχεδίου περιοχή του Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας δεν θα είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.

Η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται.

Ως αποτέλεσμα, το νερό δεν θα πληροί τις προδιαγραφές του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για άλλες οικιακές χρήσεις.

Οι περιοχές που επηρεάζονται είναι οι εξής:

Άσπρα Χώματα
Κοΐδελα

Άνω Λειβαδάκι
Κλεφτοράχη

Ψυχικό
Σφαγεία
Πολύδροσο
Φιλοθέη

Παράδεισος
Πανόραμα
Οικισμός Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης
Σουρλά-Κατουνίστρα
Άνω και Κάτω Καρμπούνάρι
Πούσι-Μεϊντάνι
Περιοχή του Ισθμού μέχρι και την Hellas Can
Γαλότα
Όλη η Δ.Κ. Ισθμίας (Ισθμία, Κυρά Βρύση, Καλαμάκι, Άρης, Κάβος, Αγία Μαρίνα, Αρίωνας, Άγιος Χαράλαμπος)

Η δημοτική αρχή προτρέπει τους κατοίκους να ακολουθούν τις οδηγίες και να μην χρησιμοποιούν το νερό για πόση μέχρι να υπάρξει νέα ενημέρωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.