ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Μ.Γιαννάκος: «Περισσότερο ενδιαφέρει το κελί της Ρούλας παρά η απεργία πείνας των υγειονομικών»

Τι είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Μ.Γιαννάκος: «Περισσότερο ενδιαφέρει το κελί της Ρούλας παρά η απεργία πείνας των υγειονομικών»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος αναφέρθηκε στην απεργία πείνας των ανεμβολίαστων υγειονομικών και στο θέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

«Εάν έκανε απεργία πείνας η Ρούλα και ο Μπάμπης θα ασχολούνταν όλοι. Τώρα δεν ασχολείται κανένας. Περισσότερο ενδιαφέρει το κελί της Ρούλας παρά η απεργία πείνας των υγειονομικών» είπε στον Focus FM ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Ο κ. Μιχάλης Γιαννάκος περιέγραψε την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι πέντε απεργοί πείνας υγειονομικοί σε αναστολή που από τις 21 Μαρτίου δίνουν αγώνα έξω από το υπουργείο υγείας.

«Συνεχίζουν, κινδυνεύουν να πεθάνουν στα σκαλιά του υπουργείου υγείας» είπε τονίζοντας ότι το μόνο μέτρο που μένει πια σε ισχύ είναι η αναστολή εργασίας των υγειονομικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένα μέτρο ανάλγητο χωρίς κανένα υγειονομικό όφελος, την ώρα που η διασπορά σε εμβολιασμένους υγειονομικούς συνεχίζεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.