ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Μ.Θεμιστοκλέους: Προανήγγειλε τη δημιουργία μεταμοσχευτικού κέντρου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Στόχος είναι η ενίσχυση της φροντίδας των νεφροπαθών

Μ.Θεμιστοκλέους: Προανήγγειλε τη δημιουργία μεταμοσχευτικού κέντρου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών, Γρηγόρη Λεοντόπουλο, ο υφυπουργός Υγείας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πιθανή δημιουργία μεταμοσχευτικού κέντρου στο Γενικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Συγκεκριμένα ο Μάριος Θεμιστοκλέους ανακοίνωσε πως:

«Η φροντίδα των νεφροπαθών αποτελεί βασική προτεραιότητα για το Υπουργείο Υγείας, καθώς μιλάμε για έναν ευαίσθητο πληθυσμό με διαρκείς ανάγκες.

Προχωράμε σε μια σειρά δράσεων για τη βελτίωση της υποστήριξης που προσφέρεται στους νεφροπαθείς, τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε επίπεδο στελέχωσης εξειδικευμένου προσωπικού.

Είμαστε δεσμευμένοι να εξασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες υγείας που παρέχονται στους νεφροπαθείς θα είναι αντάξιες των προσδοκιών τους, με συνεχή αναβάθμιση του εξοπλισμού και των δομών.

Παράλληλα, η στήριξή μας επεκτείνεται και στους μεταμοσχευμένους ασθενείς, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΝ, Γρηγόρης Λεοντόπουλος δήλωσε ότι:

«Η συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας είναι καίριας σημασίας για τους νεφροπαθείς, καθώς οι ανάγκες μας είναι ιδιαίτερα σύνθετες και απαιτούν συνεχή φροντίδα.

Χαιρετίζουμε τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται για τη βελτίωση των υποδομών και την ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας.

Ελπίζουμε σε περαιτέρω βήματα που θα ενισχύσουν την πρόσβαση των ασθενών μας σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, όπως και τη βελτίωση των συνθηκών για όσους βρίσκονται σε αιμοκάθαρση ή έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στη συνάντηση εκτός των δύο προαναφερθέντων παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας, κ. Χρήστος Σβάρνας, και ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών, κ. Βασίλης Γιαννάκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.