ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Μέγεθος πέους: Στην 64η θέση βρίσκεται η Ελλάδα – Ποια χώρα είναι στην κορυφή;

Δείτε τις πέντε πρώτες χώρες στο μέσο μέσο μέγεθος ανδρικού οργάνου

Μέγεθος πέους: Στην 64η θέση βρίσκεται η Ελλάδα – Ποια χώρα είναι στην κορυφή;

Το φαρμακείο «From Mars» του  Ηνωμένου Βασιλείου πραγματοποίησε νέα μεγάλη έρευνα παγκοσμίως για το μέσο μέγεθος ανδρικού οργάνου, καθώς στοιχεία που υπάρχουν στην Google από 86 χώρες και δημιούργησε σχετική λίστα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που παρουσίασε και η thesun.co.uk, στη κορυφή της λίστας βρίσκεται το Εκουαδόρ με 17.61 πόντους, ενώ το ακολουθεί το Καμερούν με σχεδόν ένα πόντο διαφορά. Από εκεί και πέρα, ακολουθούν με μικρή διαφορά μεταξύ τους, η Βολιβία, το Σουδάν και η Αϊτή.

Επίσης, όσον αφορά την Ελλάδα, η χώρα βρίσκεται στο δεύτερο μισό της λίστας και συγκεκριμένα στην 64 θέση με 13.30 πόντους.

Ακόμη, με βάση το φαρμακείο «From Mars» που έκανε την σχετική έρευνα, οι γειτονικές χώρες της Ελλάδας, βρίσκονται στην εξής θέση:

  • Βουλγαρία: 15.02 (25η)
  • Αλβανία: 14.19 (48η)
  • Σκόπια: 13.98 (51η)
  • Ελλάδα: 13.30 (64η)
  • Τουρκία: 12.99 (69η)

Οι πέντε πρώτες χώρες στο μέσο μέσο μέγεθος ανδρικού οργάνου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.