ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Πέθανε και 20χρονος ποδοσφαιριστής στην Σίφνο ακαριαία – Δεύτερος θάνατος νέου αθλητή μέσα σε λίγες ώρες!

Ήταν παίκτης του Πανσιφναϊκού

Πέθανε και 20χρονος ποδοσφαιριστής στην Σίφνο ακαριαία – Δεύτερος θάνατος νέου αθλητή μέσα σε λίγες ώρες!

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από το θάνατο του διεθνή Ελληνοβρετανού ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ και ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, ηλικίας μόλις 20 ετών, πέθανε απροσδόκητα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται ποδοσφαιριστή του Πανσιφναϊκού, σύμφωνα με το cycladeslive.gr.

Δεν δίνονται εξηγήσεις για την αιτία θανάτου αλλά ο προβληματισμός παραμένει πως νέοι άνθρωποι που δεν έχουν προβλήματα υγείας και διάγουν αθλητικό και υγιή τρόπο ζωής πεθαίνουν τόσο νέοι.

Μόνο για το 2021 και 2022 περισσότεροι από 1.650 επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές έχουν καταρρεύσει λόγω καρδιακών προβλημάτων ενώ 1.148 εξ αυτών απεβίωσαν χωρίς να είχαν προηγούμενα προβλήματα υγείας σημειώνουν έρευνες και δεν μπορούν να εντοπίσουν για πιο λόγο άτομα με την καλύτερη υγεία ξαφνικά φεύγουν από την ζωή.

Ποιος ήταν όμως ο παράγοντας ο οποίος είχε κυριαρχήσει εκείνα τα χρόνια στις ζωές όλων; Φυσικά, τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Εμβόλια των οποίων οι παρενέργειες δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι σταμάτησαν με το πέρασμα των ετών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Πανσιφναϊκού που ο Θανάσης ήταν ποδοσφαιριστής του:

«Η σημερινή μέρα έφερε μια άσχημη είδηση για την Σίφνο και για την ομάδα μας. Ένα από τα αγαπημένα και ταλαντούχα παιδιά ,που ήταν στην ομάδα από πολύ μικρή ηλικία, έφυγε από την ζωή ,σκορπίζοντας την θλίψη σε όλους μας. Όλα το Δ.Σ, οι προπονητές,οι αθλητές του Συλλόγου εκφράζουμε τα Ειλικρινή μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ένδειξη πένθους οι αγώνες των τμημάτων μας ,σε Τήνο(ανδρικό) και στην Σίφνο(Κ14 & Κ12) αυτό το Σαββ/κο ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ. Καλό Παράδεισο μικρέ……και μάθε τους λίγη μπάλα εκεί ψηλά! Στη συνέχεια και ο ΠΑΣ Τήνου ομάδα με την οποία θα αγωνίζονταν ο Πανσιφναϊκός αύριο Σάββατο στην Α’ Κατηγορία Κυκλάδων, πραγματοποίησε ανάρτηση με συλλυπητήρια κι ενημέρωσε τους δικούς του φιλάθλους, ότι ο προγραμματισμένος αγώνας αναβάλλεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.