ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Νοσοκόμα αποκαλύπτει πώς είναι οι νάρκισσοι τις τελευταίες τους στιγμές

Η νοσοκόμα ανέφερε πως η διαταραχή αυτή συνοδεύει τους ανθρώπους μέχρι και τις τελευταίες στιγμές τους

Νοσοκόμα αποκαλύπτει πώς είναι οι νάρκισσοι τις τελευταίες τους στιγμές

Μια νοσοκόμα ξενώνα φροντίδας ανθρώπων με παθήσεις, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο σχετικά με τη σχέση μεταξύ ναρκισσισμού και θανάτου.

Η νοσοκόμα του Hospice Julie McFadden λόγω της δουλειάς της διαθέτει άφθονη σοφία σχετικά με τη διαδικασία του θανάτου στο παρελθόν, έχοντας βιώσει απο κοντά ανθρώπους και στα στα τέσσερα στάδια του θανάτου που περνούν όλοι.

Ειδικότερα ως προς τα άτομα με Ναρκισσιστική Διαταραχή Προσωπικότητας (NPD) η νοσοκόμα ανέφερε πως η διαταραχή αυτή συνοδεύει τους ανθρώπους μέχρι και τις τελευταίες στιγμές τους.

Όπως γράφει και το δημοσίευμα του Ladbible, η Ναρκισσιστική Διαταραχή Προσωπικότητας είναι μια διαταραχή που προκαλεί σε κάποιον την εκδήλωση συμπτωμάτων όπως έλλειψη ενσυναίσθησης, μεγαλειώδη αίσθηση του εαυτού του ή αυταπάτες.

Κάποιος μπορεί να κρατά υπό έλεγχο τα ναρκισσιστικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του όσο είναι ζωντανός, όταν πεθαίνει αυτά τα αρνητικά χαρακτηριστικά μπορούν να έρθουν στο προσκήνιο. «Όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν, είναι πιο έντονοι από αυτό που ήταν πάντα» εξηγεί η νοσοκόμα Τζούλι.

«Αν κάποιος είναι δύσκολος στον πυρήνα του», τότε θα είναι και «δύσκολος στο τέλος της ζωής του».

Η ειδικός προειδοποίησε επίσης: «Οι οικογένειες και τα αγαπημένα πρόσωπα που θα βρεθούν γύρω από αυτό, αν το επιλέξουν, πρέπει να είναι προετοιμασμένα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό σημαίνει ότι όσοι μπορεί να έχουν ναρκισσιστικές τάσεις ή έχουν διαγνωστεί με NPD, έχουν την ανάγκη να λάμψουν μέχρι και τις τελευταίες τους μέρες, καθώς τότε είναι που αναδύεται ο αληθινός εαυτός των ανθρώπων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.