ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...

ΠΟΥ: «Περίπου 1.000 άμαχοι θα μεταφερθούν από τη Γάζα στην Ευρώπη για ιατρικούς λόγους»

Ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την Ευρώπη τονίζει το πρόβλημα εξαιτίας του πολέμου Ισραήλ - Παλαιστίνης

ΠΟΥ: «Περίπου 1.000 άμαχοι θα μεταφερθούν από τη Γάζα στην Ευρώπη για ιατρικούς λόγους»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ο Χανς Κλούγκε, διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την Ευρώπη αναφέρθηκε στον αριθμό των ανθρώπων της Γάζας που θα έρθουν στην Ευρώπη για ιατρικούς λόγους.

Παράλληλα, επεσήμανε τον διάλογο ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς όπως υποστήριξε «υγειονομικά η εμπόλεμη αυτή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Συνεχίζω τον διάλογο με όλες τις πλευρές (σ.σ. το Ισραήλ και την Παλαιστίνη). Θα γίνουν 1.000 επιπλέον απομακρύνσεις για ιατρικούς λόγους προς την Ευρωπαϊκή Ένωση κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

[…] Ήδη από τον Οκτώβριο του 2023, έχουμε συμβάλλει στην απομάκρυνση περίπου 600 άμαχων ανθρώπων από τη Γάζα, για ιατρικούς λόγους προς επτά ευρωπαϊκές χώρες.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.