ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Προσοχή στα μαλλιά σας: Μπορεί να σας προειδοποιούν για προβλήματα υγείας

Η κρυφή «γλώσσα» των μαλλιών

Προσοχή στα μαλλιά σας: Μπορεί να σας προειδοποιούν για προβλήματα υγείας

Τα μαλλιά μας, πέρα από την ομορφιά τους, μπορούν να λειτουργήσουν και ως φυσικοί δείκτες για την υγεία μας. Αλλαγές στην υφή, το χρώμα ή την πυκνότητα τους, μπορεί να αποτελούν σημάδια για τρία σημαντικά προβλήματα υγείας που ίσως δε γνωρίζατε.

Γι’ αυτό ίσως θα πρέπει να συμβουλευτούμε έναν ειδικό. Παρακάτω ακολουθούν τρία προβλήματα που μπορεί να δώσουν σημασία στα μαλλιά μας.

Ορμονικά προβλήματα
Η απότομη αύξηση του μήκους των μαλλιών ή η απώλειά των μαλλιών, ίσως οφείλεται στα ανδρογόνα, ορμόνες που υπάρχουν και στα δυο φύλα, ωστόσο σε διαφορετικές αναλογίες.

Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών
Αν έχετε υπερτριχόπτωση και συνοδεύεται από προβλήματα στην περίοδο της γυναίκας, τότε ίσως πάσχετε από σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανεπάρκεια σιδήρου
Μια γερή απώλεια μαλλιών μπορεί να δείχνουν έλλειψη σιδήρου, ή ότι ο θυρεοειδής σας υπολειτουργεί. Οι χορτοφάγοι και οι γυναίκες με βαριές περιπτώσεις περιόδου, ενδέχεται να έχουν μεγαλύτερη απώλεια τριχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.