Απίστευτη περιπέτεια και ταλαιπωρία περνάει μια γυναίκα στη Σκωτία, η οποία έπεσε θύμα ενός κορυφαίου χειρουργού.

Η 33χρονη Leann Sutherland καταγγέλλει ότι ο καθηγητής ιατρικής Sam Eljamel πειραματίστηκε πάνω της αφήνοντας της σοβαρά προβλήματα.

Η 33χρονη σε νεότερη ηλικία υπέφερε από ημικρανίες, που επηρέαζαν την καθημερινότητά της. Σε ηλικία 21 ετών αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση από τον Sam Eljamel.

Ο χειρουργός φέρεται να της είπε ότι μετά την επέμβαση η κατάσταση της υγείας της βελτιωνόταν κατά 60% και λίγες μέρες μετά θα μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Ο Eljamel της αφαίρεσε ένα μικρός μέρος του κρανίου για να την ανακουφίσει από την πίεση. Στη συνέχεια έκλεισε την πληγή, ωστόσο λίγο αργότερα η Sutherland συνειδητοποίησε ότι ο γιατρός της είχε κάνει την επέμβαση σαν να ήταν ινδικό χοιρίδιο.

Αντί να πάει σπίτι της λίγες μέρες αργότερα, όπως της είχε υποσχεθεί ο γιατρός, τελικά βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου έμεινε για μήνες. Η Sutherland ισχυρίστηκε ότι Eljamel πειραματίστηκε πάνω της.

Ο Eljamel τέθηκε σε αναστολή το 2013 και στη συνέχεια φέρεται να μετακόμισε στη Λιβύη. Η 33χρονη ζει με μόνιμα προβλήματα και έχει ένα σωληνάκι που ελέγχει το νωτιαίο υγρό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!