ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Support Immune Protein: Η δύναμη της φύσης στο ποτήρι σας – Σωματική τόνωση και καύση λίπους με ένα προϊόν

Η φυτική πρωτεΐνη που αλλάζει τα δεδομένα

Support Immune Protein: Η δύναμη της φύσης στο ποτήρι σας – Σωματική τόνωση και καύση λίπους με ένα προϊόν

Το Support IMMUNE PROTEIN είναι ένα μοναδικό συμπύκνωμα 100% vegan, που σχεδίασε η GENOMED σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την GOLDFORCE, µε 4 φυτικές πρωτεϊνες  και  24 υπερτροφές και την μέγιστη διατροφική αξία, που δρά πολύ άµεσα µε αυξηµένα οφέλη για την υγεία καθώς ενισχύει το ανοσοποιητικό, αποτοξινώνει, προσθέτει ενέργεια και τόνωση στον οργανισμό.

Ο συνδυασμός του µε ισορροπημένη διατροφή και άσκηση ενισχύει πολλαπλώς τόσο ευεργετικά του οφέλη στην υγεία, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην καύση λίπους, στην αίσθηση κορεσµού και την καλή λειτουργία του εντέρου.

Αγοράστε το προϊόν εδώ

Ιδανικό  για οµάδες όπως:

  • Αθλητές – αθλούμενους
  • Διαβητικούς
  • Άτομα με αυξημένες ανάγκες συγκέντρωσης
  • Άτομα με μεταβολικές διαταραχές
  • Άτομα με ορμονικές διαταραχές
  • Παχύσαρκους
  • Άτομα μετά από ανάρρωση
  • Άτομα με χαμηλό ανοσοποιητικό

Το Support IMMUNE PROTEIN είναι ένα συμπύκνωμα πρωτεΐνης με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα που διαθέτει υπέροχη γεύση κακάο και ένα μοναδικό προφίλ συστατικών ως εκ τούτου, είναι εγγυημένο ότι θα σας ικανοποιήσει σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της σκόνης πρωτεΐνης είναι η υψηλή περιεκτικότητά της σε 4 φυτικές πρωτεΐνες και 24 υπερτροφές που συμβάλλουν και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.

Το Support IMMUNE PROTEIN είναι επίσης κατάλληλο για να αποτελέσει μέρος της διατροφής σας κατά τη διάρκεια της απώλειας βάρους καθώς  η υψηλή περιεκτικότητα της σε φυτικές ίνες  λειτουργούν στην διαδικασία  της κανονικής πέψης και συνδέονται  με το αίσθημα κορεσμού, το οποίο μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό κατά τη διάρκεια της δίαιτας όταν αισθάνεστε πιο συχνά πεινασμένοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προτεινόμενη χρήση ενηλίκων: Μία κουταλιά της σούπας (10gr) σε ένα ποτήρι νερό  ή γάλα (200ml). Χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την ημέρα 30? πριν από κάθε γεύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.