ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας» θα γίνει το πρώτο ολοκληρωμένο κέντρο καρκίνου στην Ελλάδα

Σπουδαία νέα για ένα κρίσιμο κομμάτι της εγχώριας υγειονομικής περίθαλψης

Το ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας» θα γίνει το πρώτο ολοκληρωμένο κέντρο καρκίνου στην Ελλάδα

Σκοπός του Ολοκληρωμένου Κέντρου Καρκίνου είναι να παρέχει εξειδικευμένη, πολυτομεακή και εξατομικευμένη φροντίδα στους ασθενείς με καρκίνο, εστιάζοντας στην ποιότητα των υπηρεσιών και την συμμετοχή σε καινοτόμες θεραπείες.

Η επίσημη διαπίστευση του Κέντρου έχει δρομολογηθεί για τον Ιούνιο του 2025, ενώ το πρόγραμμα έχει χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με 2.000.000 ευρώ.

Σε σχετική του δήλωση, ο Υπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι: «Η δημιουργία του πρώτου Ολοκληρωμένου Κέντρου Καρκίνου στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας” σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη φροντίδα των ασθενών με καρκίνο στην Ελλάδα.

Η φροντίδα θα είναι πλέον περισσότερο εστιασμένη στον ασθενή, εξασφαλίζοντας την πρόσβαση σε σύγχρονες θεραπείες και την υποστήριξη που χρειάζονται τόσο οι ασθενείς όσο και οι οικογένειές τους.

Είναι μια έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ογκολογικών ασθενών στη χώρα μας».

Το νέο Κέντρο θα παρέχει  πρόσβαση σε κλινικές δοκιμές, προσφέροντας στους ασθενείς την ευκαιρία να λαμβάνουν τις πιο σύγχρονες διαθέσιμες θεραπείες.

Επιπλέον, οι ομάδες εξειδικευμένων ιατρών από διάφορους κλάδους θα συνεργάζονται για τη δημιουργία εξατομικευμένων σχεδίων θεραπείας.

Παράλληλα, θα υποστηρίζονται και οι υπηρεσίες επιβίωσης και υποστήριξης, που είναι καθοριστικές για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.