ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

VIP: To συμπλήρωμα διατροφής που εκτινάσσει την λίμπιντό σας με «μαγική» φυτική φόρμουλα

Η μαρμελάδα που σας δίνει δύναμη

VIP: To συμπλήρωμα διατροφής που εκτινάσσει την λίμπιντό σας με «μαγική» φυτική φόρμουλα

To VIP FOOD SUPPLEMENT είναι ένα μείγμα υπερτροφών με βάση τη μελάσα, όπου τονώνει τον οργανισμό και αυξάνει την λίμπιντο. Ενισχύει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός μας!

Συστατικά: σιρόπι γλυκόζης, μελάσα μουριάς, γύρη, αλεύρι σόγιας, ικαρίνη, ανθόμελο, χαρούπι, βρώμη, τζίντζερ, γαλάγγα, κανέλα, μαάκα, αμερικάνικο και σιβηρικό τζίνσενγκ, τσουκνίδα, γκίγκο, κολοκύθα, τριβόλι, βανίλια και βασιλικό πολτό.

Bρείτε το προϊόν εδώ

Tι είναι το τριβόλι

Υδατοαλκοολικό εκχύλισμα του βοτάνου Τribulus Terrestris σε αιθανόλη

Το τριβόλι, σύμφωνα με πολλές επιστημονικές μελέτες, αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στον ανδρικό οργανισμό. Η εκχύλιση του σε αιθανόλη το καθιστά πολύ πιο δραστικό καθώς απορροφάται πιο γρήγορα από τον οργανισμό μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα το National Library of Medicine έχει διεξαχθεί μεγάλος αριθμός μελετών σχετικά με την επίδραση του εκχυλίσματος τριβολιού στις παραμέτρους του σπέρματος τόσο σε ανθρώπινα όσο και σε ζωικά μοντέλα και παρατηρήθηκε αύξηση της τεστοστερόνης και της στυτικής δυσλειτουργίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.